-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Laboratori

Coneix les nostres àrees

CORE LAB

El CORE LAB de SYNLAB dona servei a diversos perfils d’analítica de referència i és una de les cadenes de l’Estat espanyol amb una capacitat productiva més gran. Al CORE LAB s’automatitzen les àrees de Bioquímica, Immunoquímica (hormones, marcadors tumorals), Monitoratge de fàrmacs, Serologia, Al·lèrgia i Coagulació.

Toxicologia

El departament comprèn tres grans àrees de treball: Toxicologia laboral i clínica, Drogues d’abús i Elements traça. La finalitat d’aquest departament és oferir el millor servei i estar a l’última en les tecnologies i les aplicacions més noves.

Genètica molecular

Aquest departament centra l’activitat a donar suport al diagnòstic molecular postnatal i prenatal de patologies amb base genètica, diagnòstic genètic oncològic i diagnòstic molecular de malalties infeccioses.

Microbiologia

El departament s’organitza en tres àrees de treball: Bacteriologia i Micologia, Micobacteris i Parasitologia. Automatitzar part de les tècniques i optimitzar els processos ens permet millorar el temps de resposta i complir els terminis de lliurament establerts.

TSAM Y RIA

El Departament de Tècniques Semiautomàtiques i Manuals (TSAM) ofereix un ampli catàleg de més de 1.200 proves i es caracteritza per la transversalitat de les seves plataformes. El Departament de Radioimmunoanàlisi (RIA), per la seva banda, compta amb una de les instal·lacions adaptades a anàlisis RIA més grans, amb un volum diari de més de 1.000 resultats. 

Contacte

Nota informativa sobre el ciberataque acontecido en Synlab ITALIA

El pasado 18 de Abril Synlab Italia se vio afectada por las consecuencias de un ciberataque. Como precaución y, de acuerdo con los procedimientos de seguridad de la información de Synlab, todos los sistemas en Italia fueron desactivados. Como resultado, las operaciones de Synlab en Italia se vieron suspendidas. Se estableció un equipo de trabajo con expertos internos y externos para mitigar el impacto, restaurar los sistemas y se alertó a las autoridades con quien se ha colaborado estrechamente.

Las operaciones fuera de Italia NO se vieron afectadas por este incidente.

Con fecha 30 de abril Synlab Italia ha restaurado sus operaciones y retomará los servicios a pacientes y clientes en Italia.

Synlab está comprometida en mantener los más altos estándares de seguridad e integridad.