-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Laboratori

Coneix les nostres àrees

CORE LAB

El CORE LAB de SYNLAB dona servei a diversos perfils d’analítica de referència i és una de les cadenes de l’Estat espanyol amb una capacitat productiva més gran. Al CORE LAB s’automatitzen les àrees de Bioquímica, Immunoquímica (hormones, marcadors tumorals), Monitoratge de fàrmacs, Serologia, Al·lèrgia i Coagulació.

Toxicologia

El departament comprèn tres grans àrees de treball: Toxicologia laboral i clínica, Drogues d’abús i Elements traça. La finalitat d’aquest departament és oferir el millor servei i estar a l’última en les tecnologies i les aplicacions més noves.

Genètica molecular

Aquest departament centra l’activitat a donar suport al diagnòstic molecular postnatal i prenatal de patologies amb base genètica, diagnòstic genètic oncològic i diagnòstic molecular de malalties infeccioses.

Microbiologia

El departament s’organitza en tres àrees de treball: Bacteriologia i Micologia, Micobacteris i Parasitologia. Automatitzar part de les tècniques i optimitzar els processos ens permet millorar el temps de resposta i complir els terminis de lliurament establerts.

TSAM Y RIA

El Departament de Tècniques Semiautomàtiques i Manuals (TSAM) ofereix un ampli catàleg de més de 1.200 proves i es caracteritza per la transversalitat de les seves plataformes. El Departament de Radioimmunoanàlisi (RIA), per la seva banda, compta amb una de les instal·lacions adaptades a anàlisis RIA més grans, amb un volum diari de més de 1.000 resultats. 

Contacte