-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Pharma

Des de SYNLAB Pharma oferim a companyies del sector farmacèutic, biotecnològic i cosmètic, així com als fabricants de productes sanitaris i nous aliments, una àmplia gamma de mètodes analítics, tant per a estudis clínics i preclínics com per al control de qualitat.

Donem suport al client en tots els àmbits i li oferim un servei integral que cobreix cada necessitat, des de la recollida de la mostra fins al lliurament del resultat.

Tots els serveis es controlen amb els més alts estàndards de qualitat. El laboratori on es fan les anàlisis treballa amb: GLP, GCLP, GCP, GMP, DIN/EN ISO/IEC 17025/15189

A més dels nostres exhaustius procediments de qualitat, SYNLAB Pharma se sotmet periòdicament a auditories per part dels clients, així com a inspeccions per part de les autoritats reguladores nacionals i internacionals.

Tots els nostres laboratoris clínics estan acreditats pels serveis nacionals d'acreditació (DAkkS, SAS, ENAC). Això assegura una revisió contínua de tots els mètodes, procediments i resultats amb una millora contínua de tots els processos establerts.

Experiència científica

Comptem amb una àmplia experiència científica en la nostra oferta de:

Serveis biològics

Serveis analítics personalitzats

Serveis d’assaigs clínics

Serveis analítics GMP per a productes i substàncies farmacèutiques

Suport a la producció

Sistema de qualitat

Servei 360º 
automatizació y traçabilitat

 • 01
  Gestió de projectes

  Assignació d’un Project Manager al teu projecte

  Interlocutor únic

  Plataforma Onmedicall

 • 02
  Logística global de mostres

  Extensa xarxa de transport nacional i internacional

  Cobertura >40 països

  Enviaments entre 24-48 h

  Temperatura ambient / entre 2-6 °C / gel sec

 • 03
  Capsa d’instruments

  Preparació de capses d’instruments personalitzades per a cada assaig

  Control d’estoc

  Enviament als centres

 • 04
  Garantia de qualitat

  GLP, GCP, GMP

  DIN/EN ISO/IEC 17025/15189

  ISO 9001/14001

 • 05
  Data

  Informes integrats

  Una base de dades única

  Gestió de dades personalitzada

  Sistema d’alertes segons les teves necessitats

  Protecció de dades/confidencialitat

  Portal oOnline, accés segur als resultats

  Emmagatzematge de mostres

  Estadístiques i bioinformàtica

Què oferim?

1. PRODUCTES FARMACÈUTICS

Oferim una àmplia gamma de serveis analítics i donem suport als nostres clients des del descobriment d’un medicament, passant per la fase preclínica i clínica, fins a estudis per fabricar el producte farmacèutic final.

2. BIOLÒGICS

Desenvolupem i implementem estratègies biològiques per analitzar proteïnes terapèutiques, medicaments de teràpia avançada (ATMP) i biosimilars. El procés de producció de medicaments recolza sobre la nostra àmplia experiència a realitzar bioassaigs i anàlisis fisicoquímiques sota GMP. Altres àrees d’especialització són: PK i PD, biomarcadors i proves d’immunogenicitat, inclosos el desenvolupament, l’optimització i la validació d’assaigs.

3. COSMÈTICA

Donem suport en totes les etapes de la producció de cosmètics. Oferim consultoria analítica i control de qualitat, mètodes fisicoquímics, estudis d’estabilitat sota condicions ambientals definides, i proves d’estabilitat microbiològica i en ús. Els controls de qualitat es fan d’acord amb EP, USP o altres requisits del client.

4. ALLIBERAMENT I ESTABILITAT

Fem estudis d’estabilitat d’acord amb ICH Q1A (R2), en què s’inclou la consultoria, la planificació, l’emmagatzematge i les anàlisis. A més, a SYNLAB oferim el nostre suport en totes les etapes per aprovar un medicament amb èxit: estudis d’estabilitat a llarg termini, intermedi i accelerat; estudis d’estabilitat en curs i de seguiment, proves d’esforç (que inclouen fotoproves d’estabilitat) i estudis de compatibilitat.

5. ASPECTES REGULADORS

Dissenyem projectes reguladors per desenvolupar etapes primerenques i tardanes, que inclouen la consulta amb agències reguladores (assessorament científic i sol·licituds d’assaigs clínics).

6. DISPOSITIUS MÈDICS

Tenim experiència a l’hora de fer assaigs de biocompatibilitat (ISO 10993), estudis de lixiviació i d’extracció, assaigs toxicològics i microbiològics de dispositius mèdics per a l’avaluació biològica en desenvolupament, registre i producció.

7. ALIMENTS DIETÈTICS PER A USOS MÈDICS ESPECIALS (FSMPS)

SYNLAB Pharma és el laboratori expert en GLP, GMP i GCP durant la fase d’R+D i de fabricació de nous aliments d’acord amb les directrius europees (1223/2009). Els serveis analítics inclouen proves bioanalítiques, d’higiene, microbiologia, toxicologia i serveis d’assaigs clínics.

Solicita Información

Contacte

Nota informativa sobre el ciberataque acontecido en Synlab ITALIA

El pasado 18 de Abril Synlab Italia se vio afectada por las consecuencias de un ciberataque. Como precaución y, de acuerdo con los procedimientos de seguridad de la información de Synlab, todos los sistemas en Italia fueron desactivados. Como resultado, las operaciones de Synlab en Italia se vieron suspendidas. Se estableció un equipo de trabajo con expertos internos y externos para mitigar el impacto, restaurar los sistemas y se alertó a las autoridades con quien se ha colaborado estrechamente.

Las operaciones fuera de Italia NO se vieron afectadas por este incidente.

Con fecha 30 de abril Synlab Italia ha restaurado sus operaciones y retomará los servicios a pacientes y clientes en Italia.

Synlab está comprometida en mantener los más altos estándares de seguridad e integridad.