-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Orgullosos del que fem

Millora del servei
de diagnòstic

A través d’una gamma completa de proves innovadores i fiables, SYNLAB impulsa la millora del servei de diagnòstic per a pacients, clients, metges i clíniques.

 • Més de 450 laboratoris en 36 països a escala global
 • Més de 24.000 empleats, entre els quals s’hi inclouen més de 1.200 experts mèdics.
 • Més de 500 milions de proves realitzades cada any per a més de 100 milions de pacients
 • Proves avançades que donen suport als països en la lluita contra el coronavirus
 • Compromesos a reduir les nostres emissions i ser una empresa neutra en carboni per a 2025
 • Més del 50 % dels nostres laboratoris estan acreditats amb la normativa de màxima qualitat local

«El nostre esforç continu, la nostra mentalitat de col·laboració i la nostra passió defineixen el nostre lideratge mèdic. Estic molt orgullós de formar part d’aquesta organització extraordinària.»

Mathieu Floreani, CEO grup SYNLAB

La nostra perspectiva
mediambiental, social y corporativa

El 2020, l’equip directiu es va reunir amb consultors externs per fer una primera valoració sobre la matèria en qüestió. Aquest procés ens va servir de guia per detectar els nostres riscos i oportunitats ESG més significatius, tant des de la perspectiva de SYNLAB com dels nostres accionistes.

Vam fer una consulta interna per definir el projecte amb claredat i prioritzar-lo. També vam aconseguir informació de diferents fonts de referència com ara els objectius de desenvolupament sostenible (Sustainable Development Goals, SDG) de les Nacions Unides per tenir en compte punts de vista diferents. Per a pròximes valoracions, buscarem i incorporarem noves perspectives d’accionistes interessats, tenint en compte la nostra avaluació de base. El nostre projecte ESG es divideix en tres àrees principals:

SYNLAB: GREEN

Canvi climàtic
La gestió de les nostres emissions directes i indirectes de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH). Això inclou el consum d’energia i altres iniciatives de reducció de GEH. L’avaluació i gestió dels riscos i les oportunitats relacionades amb el canvi climàtic i la transició a una economia amb emissions de carboni baixes, com a part de l’alineació general amb les recomanacions del Financial Stability Board’s Task Force en el Climate-related Financial Disclosure (TCFD).

Residuos
La retirada adequada dels residus i deixalles, complint les obligacions de l’empresa en matèria de «deures», així com la instauració d’iniciatives per a la reducció de residus.

Gestió mediambiental
La gestió operativa de l’empresa i les cadenes de subministrament/distribució busquen mantenir i complir la normativa vigent i minimitzar l’impacte mediambiental.

SYNLAB: CARE

 • Salut i seguretat a la feina
  Gestió dels riscos laborals que afecten la salut i el benestar físic i mental dels nostres empleats.
 • Diversitat i equitat
  Igualtat de tracte per a tots els empleats, independentment de la seva edat, sexe, identitat sexual, cultura, ètnia o religió. Això inclou la creació d’oportunitats professionals per als grups vulnerables o menys representats.
 • Accés a una assistència sanitària d’alta qualitat
  Prestació de serveis d’alta qualitat que garanteixen, alhora, accessibilitat, un preu just i un comerç ètic. La nostra definició d’alta qualitat també inclou preservar la seguretat de les dades dels nostres clients.
 • Impuls i benestar per als empleats
  Oferir oportunitats de creixement per a una carrera professional plena i, alhora, donar suport a l’equilibri entre la feina i la vida privada.
 • Cerca de talent
  Atreure i captar noves persones amb talent que donin suport a l’ambició per la innovació de l’empresa.
 • Recerca i innovació
  Finançar i potenciar les nostres capacitats de recerca i innovació, així com gestionar la certificació de qualitat dels productes.
 • Impacte social
  Dur a terme accions benèfiques que contribueixin a fer front als reptes socials.

SYNLAB: CITIZENSHIP

Ética empresarial
Política basada en els estàndards més alts de professionalitat que inclouen la diversitat, les competències, la integritat i les normes específiques del sector.

Compliment de la normativa
Compliment de la legislació empresarial actual, de la normativa específica del sector i de la normativa mediambiental i de seguretat i higiene.

Transparència fiscal
Compliment de la legislació fiscal actual i divulgació transparent.

Gestió responsable de la cadena de subministrament
Integración de mesures mediambientals, de salut i de seguretat a la feina, i de drets humans en tota la cadena operacional.

Contacte

Nota informativa sobre el ciberataque acontecido en Synlab ITALIA

El pasado 18 de Abril Synlab Italia se vio afectada por las consecuencias de un ciberataque. Como precaución y, de acuerdo con los procedimientos de seguridad de la información de Synlab, todos los sistemas en Italia fueron desactivados. Como resultado, las operaciones de Synlab en Italia se vieron suspendidas. Se estableció un equipo de trabajo con expertos internos y externos para mitigar el impacto, restaurar los sistemas y se alertó a las autoridades con quien se ha colaborado estrechamente.

Las operaciones fuera de Italia NO se vieron afectadas por este incidente.

Con fecha 30 de abril Synlab Italia ha restaurado sus operaciones y retomará los servicios a pacientes y clientes en Italia.

Synlab está comprometida en mantener los más altos estándares de seguridad e integridad.