-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

CORE LAB

 

El CORE LAB d’Esplugues, Barcelona, dona servei a diversos perfils d’analítica de referència, amb un catàleg de més de 300 proves de referència i rutina, 600 proves d’al·lèrgia intervinguda per IgE i 300 proves d’IgG i IgG4 específica. 

En l’actualitat, és una de les cadenes d’Espanya amb una capacitat productiva més gran, amb 20 instruments analítics interconnectats, una longitud de 81 metres lineals i un funcionament de 20 hores de dilluns a divendres i 12 hores el dissabte, que garanteix terminis de lliurament inferiors a un dia. 

¿Què fem?

Al CORE LAB s’inclou l’automatització de les àrees de bioquímica, immunoquímica (hormones, marcadors tumorals), monitoratge de fàrmacs, serologia, al·lèrgia i coagulació.

En l’àmbit assistencial, ofereix una àmplia varietat de proves de diferents metodologies i àrees diagnòstiques:

Bioquímica de rutina i referència amb diverses metodologies (espectrometria,

immunoturbidimetria, elèctrode selectiu d’ions)

Hormones (quimioluminiscència)

Marcadors tumorals (quimioluminiscència)

Monitoratge de fàrmacs (quimioluminiscència)

Screening de drogues d'abús (enzimoinmunoanàlisi)

Serología (quimioluminiscència)

Alèrgia (fluoroenzimoinmunoanàlisi)

Coagulació

¿Què ens diferencia?

El fet de disposar d’un sistema automatitzat de distribució de mostres permet al laboratori tenir una elevada capacitat d’anàlisi, amb la qual cosa es pot assumir una activitat molt alta i es poden absorbir increments d’activitat d’una manera ràpida i eficaç. Això ens permet reaccionar i respondre ràpidament davant de qualsevol contingència o necessitat que pugui sorgir.

L’instrumental del laboratori està dimensionat perquè, en la majoria dels casos, els tests es trobin, com a mínim, duplicats en dos analitzadors. Aquest fet permet mantenir el servei i el termini de lliurament establert en cas d’avaria o error d’algun dels analitzadors.

El laboratori disposa de personal facultatiu que cobreix un ampli horari (7-22 h) per a la resolució d’incidències i l’assessorament tècnic i científic, cosa que permet oferir un ampli servei a disposició del client.

El CORE LAB col·labora i manté un contacte permanent amb la resta de departaments del laboratori per agilitzar processos, i amb l’àrea de suport i atenció al client per comunicar incidències i resultats crítics amb la màxima rapidesa.

Al laboratori es treballa sota uns elevats estàndards de qualitat per complir els requisits de la norma UNE-EN ISO 15189 i per poder garantir al màxim la fiabilitat dels resultats, així com la traçabilitat total.

Acreditacions

Una amplia mayoría de las técnicas ofrecidas por este departamento disponen de la acreditación ISO 15189, entre las cuales destaca la acreditación del neoBona (NIPT), siendo el primer laboratorio a nivel nacional en conseguir dicha acreditación.

Actualment, més del 90 % de les proves que es fan en el CORE LAB estan acreditades d’acord amb la norma UNE-EN ISO 15189. L’abast d’aquesta acreditació es pot consultar a la pàgina web d’ENAC: https://www.enac.es/documents/7020/8f1377f9-1b9b-4dd9-bf1d-6f78df49b49e?version=25.0

A més, el Laboratori multidisciplinari automatitzat (LMA) gestiona els serveis d’Hematologia (situats al pati central de l’edifici) i d’Orines mitjançant solucions modulars de gran productivitat.
 

Solicita Información

Contacte