-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Filosofia


Missió

La nostra missió és proporcionar informació diagnòstica rellevant per a una vida més saludable.

El nostre objectiu és oferir una base sòlida i fiable que ajudi els professionals a prendre les millors decisions terapèutiques. Oferim una àmplia varietat de serveis de diagnòstic de laboratori personalitzats al nivell més alt i complim amb els màxims estàndards de qualitat. SYNLAB és el líder indiscutible del mercat europeu amb una oferta completa de serveis que contribueix de manera determinant a promoure la salut. Col·laborem amb els millors i impulsem la innovació científica a través de la nostra xarxa d’experts internacional. A SYNLAB, els nostres procediments i la nostra metodologia analítica són d’última generació, cosa que reforça el nostre lideratge com a laboratori.


Visió

Lideratge a través de l’excel·lència amb diagnòstics fiables i de qualitat.

Sigui per a pacients o per a professionals mèdics, som el líder del sector en la prestació de serveis de diagnòstic mèdic. Ens basem en uns criteris que superen les expectatives dels nostres clients. Una actitud professional i apassionada pel servei i l’atenció al client ens permeten oferir diagnòstics de qualitat que aporten un important valor afegit. A SYNLAB sempre estem disposats a anar un pas més enllà pels nostres clients. Ens esforcem per ampliar i millorar la nostra xarxa i canviar el mercat europeu de serveis de diagnòstic, dirigint la nostra atenció a aconseguir l’excel·lència en el camp de la medicina i seguir unes bones pràctiques.


Valors

Passió, responsabilitat i atenció al client.

Gaudim d’una relació especial amb els nostres clients, caracteritzada per la franquesa, l’honestedat, el respecte i la confiança. Actuem amb integritat en interès dels nostres socis i seguim ferms els nostres principis ètics. Oferim un espai segur en el qual totes les parts implicades se senten benvingudes i en bones mans. Ens caracteritzem per la transparència i la comunicació clara i directa. Parlem seriosament.

El que fem,

ho fem amb satisfacció i compromís.

 • 01
  Passió

  Ens mou un esperit emprenedor individual i col·lectiu que busca la millora contínua i l’impuls de la innovació científica a través de la investigació.

 • 02
  Responsabilitat

  Desenvolupem la nostra responsabilitat personal i corporativa sobre la base d’una política empresarial i una ètica sòlides. Creiem en la inclusió i la diversitat com a elements de valor fonamentals per crear un entorn de treball pròsper i poder promocionar el benestar entre tots nosaltres i entre les persones amb qui treballem.

 • 03
  Atenció al client

  El nostre objectiu és oferir un servei de màxima qualitat i fiabilitat que aporti un valor afegit i diferencial als nostres clients. Ens esforcem per dissenyar i implementar accions segures i respectuoses amb el medi ambient. Desenvolupem iniciatives inspirades en la cura mediambiental, social i corporativa. Dins del Grup, és un dels pilars clau en els nostres esforços per oferir serveis de diagnòstic de màxima qualitat.

Contacte