-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Filosofia


Missió

La nostra missió és proporcionar informació diagnòstica rellevant per a una vida més saludable.

El nostre objectiu és oferir una base sòlida i fiable que ajudi els professionals a prendre les millors decisions terapèutiques. Oferim una àmplia varietat de serveis de diagnòstic de laboratori personalitzats al nivell més alt i complim amb els màxims estàndards de qualitat. SYNLAB és el líder indiscutible del mercat europeu amb una oferta completa de serveis que contribueix de manera determinant a promoure la salut. Col·laborem amb els millors i impulsem la innovació científica a través de la nostra xarxa d’experts internacional. A SYNLAB, els nostres procediments i la nostra metodologia analítica són d’última generació, cosa que reforça el nostre lideratge com a laboratori.


Visió

Lideratge a través de l’excel·lència amb diagnòstics fiables i de qualitat.

Sigui per a pacients o per a professionals mèdics, som el líder del sector en la prestació de serveis de diagnòstic mèdic. Ens basem en uns criteris que superen les expectatives dels nostres clients. Una actitud professional i apassionada pel servei i l’atenció al client ens permeten oferir diagnòstics de qualitat que aporten un important valor afegit. A SYNLAB sempre estem disposats a anar un pas més enllà pels nostres clients. Ens esforcem per ampliar i millorar la nostra xarxa i canviar el mercat europeu de serveis de diagnòstic, dirigint la nostra atenció a aconseguir l’excel·lència en el camp de la medicina i seguir unes bones pràctiques.


Valors

Passió, responsabilitat i atenció al client.

Gaudim d’una relació especial amb els nostres clients, caracteritzada per la franquesa, l’honestedat, el respecte i la confiança. Actuem amb integritat en interès dels nostres socis i seguim ferms els nostres principis ètics. Oferim un espai segur en el qual totes les parts implicades se senten benvingudes i en bones mans. Ens caracteritzem per la transparència i la comunicació clara i directa. Parlem seriosament.

El que fem,

ho fem amb satisfacció i compromís.

 • 01
  Passió

  Ens mou un esperit emprenedor individual i col·lectiu que busca la millora contínua i l’impuls de la innovació científica a través de la investigació.

 • 02
  Responsabilitat

  Desenvolupem la nostra responsabilitat personal i corporativa sobre la base d’una política empresarial i una ètica sòlides. Creiem en la inclusió i la diversitat com a elements de valor fonamentals per crear un entorn de treball pròsper i poder promocionar el benestar entre tots nosaltres i entre les persones amb qui treballem.

 • 03
  Atenció al client

  El nostre objectiu és oferir un servei de màxima qualitat i fiabilitat que aporti un valor afegit i diferencial als nostres clients. Ens esforcem per dissenyar i implementar accions segures i respectuoses amb el medi ambient. Desenvolupem iniciatives inspirades en la cura mediambiental, social i corporativa. Dins del Grup, és un dels pilars clau en els nostres esforços per oferir serveis de diagnòstic de màxima qualitat.

Contacte

Nota informativa sobre el ciberataque acontecido en Synlab ITALIA

El pasado 18 de Abril Synlab Italia se vio afectada por las consecuencias de un ciberataque. Como precaución y, de acuerdo con los procedimientos de seguridad de la información de Synlab, todos los sistemas en Italia fueron desactivados. Como resultado, las operaciones de Synlab en Italia se vieron suspendidas. Se estableció un equipo de trabajo con expertos internos y externos para mitigar el impacto, restaurar los sistemas y se alertó a las autoridades con quien se ha colaborado estrechamente.

Las operaciones fuera de Italia NO se vieron afectadas por este incidente.

Con fecha 30 de abril Synlab Italia ha restaurado sus operaciones y retomará los servicios a pacientes y clientes en Italia.

Synlab está comprometida en mantener los más altos estándares de seguridad e integridad.