-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Benestar

Troba el teu equilibri

Els nostres tests de benestar

Posem a la teva disposició diferents proves que t’ajudaran a millorar el teu benestar i, amb això, la teva qualitat de vida. A través dels resultats podràs conèixer si pateixes algun desajust per poder prendre les mesures necessàries i començar a sentir-te millor.

MIGRATEST

Avaluació de l’activitat de l’enzim DAO, en què se’n valora tant la concentració com l’activitat, per determinar si la teva migranya es deu a un dèficit d’aquesta substància.

TEST REFORÇ IMMUNITARI

Avaluació dels nivells de les vitamines i minerals més involucrats en la resposta immunitària, permetent-te revisar aquests nutrients clau i conèixer com assegurar una aportació adequada per enfortir les teves defenses.

REVISIÓ MÈDICA SALUT I BENESTAR

Estudi de diferents paràmetres que poden veure's alterats pel nostre estil de vida relacionats amb el metabolisme, el sistema immunitari, la salut cardiovascular i òssia, l'estrès o l'estat d'ànim.

TEST ENVELLIMENT SALUDABLE

Estudi integral per a controlar els factors que influeixen en l'envelliment que, a través d'una anàlisi genètica i de diferents paràmetres bioquímics, permet conèixer les mesures i cures preventives per a frenar l'envelliment prematur.

myBIOME

El test de microbioma intestinal més avançat del mercat que permet oferir una visió detallada i integral del teu microbioma intestinal i de com aquesta interacciona amb la teva salut.

ALTERACIONS DEL SON

Anàlisi dels nivells de melatonina per determinar si el teu insomni es deu a una producció insuficient d’aquesta hormona.

VALORACIÓ DE L’ESTRÈS

Estudi integral per a una nutrició personalitzada que, a través d’una anàlisi genètica i de diferents paràmetres bioquímics relacionats amb el teu metabolisme i nutrició, permet determinar l’alimentació més apropiada per a tu.

WELLNESS CHECK

Estudio genético de metabolismo, nutrición y bienestar que aporta recomendaciones personalizadas, tanto a nivel de nutrición como de otros factores de estilo de vida.

Recupera la teva salut!

Aprofita ara un 10% dte. als nostres tests: RECONEIXEMENT COMPLET DONA/HOME (coneix el teu estat general de salut), TEST REFORÇ IMMUNITARI (descobreix com enfortir el teu sistema immunitari) i/o MIGRATEST (coneix quina causa la teva migranya) i cuida la teva salut. Tria la teva!

Sobre el benestar

El concepte benestar parteix d’un estat de satisfacció personal i de tranquil·litat que resulta de la combinació i l’equilibri de diferents factors socials, psicològics i biològics, entre d’altres. Actualment, el nostre ritme de vida accelerat comporta importants efectes nocius que poden afectar la nostra salut. Per tant, conèixer el nostre cos i detectar els possibles desajustos que s’hi hagin pogut produir ens ajudarà a prendre les mesures necessàries per combatre els possibles danys i aconseguir així el nostre benestar.

Salut y benestar

La vigília, les digestions pesades, el mal de cap, l’envelliment prematur... Hi ha múltiples causes per les quals la teva salut es pot veure afectada i danyada amb el temps. Descobrir-ne l’origen i els motius que les provoquen t’ajudarà a prendre les decisions sobre quines accions has de dur a terme per trobar l’equilibri i, gràcies a això, tornar a sentir-te bé i completar el teu benestar.

La tranquil·litat d’estar bé

Actualment, es podria dir que seguir un estil de vida saludable no només ens ajuda a prevenir el desenvolupament i l’aparició de malalties, sinó que a més ens aporta estabilitat i tranquil·litat. Incloure en els teus hàbits i rutines l’exercici físic, una alimentació equilibrada i hores suficients de descans, entre d’altres, pot afectar de manera molt positiva el teu benestar i aportar-te la tranquil·litat física i mental que necessites per afrontar cada dia de la millor manera possible.

Contacte