-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Benestar

Troba el teu equilibri

Els nostres tests de benestar

Posem a la teva disposició diferents proves que t’ajudaran a millorar el teu benestar i, amb això, la teva qualitat de vida. A través dels resultats podràs conèixer si pateixes algun desajust per poder prendre les mesures necessàries i començar a sentir-te millor.

myBIOME

El test de microbioma intestinal més avançat del mercat que permet oferir una visió detallada i integral del teu microbioma intestinal i de com aquesta interacciona amb la teva salut.

MIGRATEST

Avaluació de l’activitat de l’enzim DAO, en què se’n valora tant la concentració com l’activitat, per determinar si la teva migranya es deu a un dèficit d’aquesta substància.

TEST REFORÇ IMMUNITARI

Avaluació dels nivells de les vitamines i minerals més involucrats en la resposta immunitària, permetent-te revisar aquests nutrients clau i conèixer com assegurar una aportació adequada per enfortir les teves defenses.

RECONEIXEMENT SALUT I BENESTAR

Estudi de diferents paràmetres que poden veure's alterats pel nostre estil de vida relacionats amb el metabolisme, el sistema immunitari, la salut cardiovascular i òssia, l'estrès o l'estat d'ànim.

TEST ENVELLIMENT SALUDABLE

Estudi integral per a controlar els factors que influeixen en l'envelliment que, a través d'una anàlisi genètica i de diferents paràmetres bioquímics, permet conèixer les mesures i cures preventives per a frenar l'envelliment prematur.

Posa la teva salut of punt!

Aprofita ara un 10% dte. als nostres tests: A200 (prova de sensibilitat alimentària), TEST ITS (detecció d´infeccions de transmissió sexual) i/o myBIOME (estudi integral del teu microbioma intestinal). Tria la teva i gaudeix d´un estiu ple de salut!

Sobre el benestar

El concepte benestar parteix d’un estat de satisfacció personal i de tranquil·litat que resulta de la combinació i l’equilibri de diferents factors socials, psicològics i biològics, entre d’altres. Actualment, el nostre ritme de vida accelerat comporta importants efectes nocius que poden afectar la nostra salut. Per tant, conèixer el nostre cos i detectar els possibles desajustos que s’hi hagin pogut produir ens ajudarà a prendre les mesures necessàries per combatre els possibles danys i aconseguir així el nostre benestar.

Salut y benestar

La vigília, les digestions pesades, el mal de cap, l’envelliment prematur... Hi ha múltiples causes per les quals la teva salut es pot veure afectada i danyada amb el temps. Descobrir-ne l’origen i els motius que les provoquen t’ajudarà a prendre les decisions sobre quines accions has de dur a terme per trobar l’equilibri i, gràcies a això, tornar a sentir-te bé i completar el teu benestar.

La tranquil·litat d’estar bé

Actualment, es podria dir que seguir un estil de vida saludable no només ens ajuda a prevenir el desenvolupament i l’aparició de malalties, sinó que a més ens aporta estabilitat i tranquil·litat. Incloure en els teus hàbits i rutines l’exercici físic, una alimentació equilibrada i hores suficients de descans, entre d’altres, pot afectar de manera molt positiva el teu benestar i aportar-te la tranquil·litat física i mental que necessites per afrontar cada dia de la millor manera possible.

Contacte