-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Prevenció

La teva salut importa

Els nostres tests de prevenció

Posem a la teva disposició diferents proves que t’ajudaran a conèixer el teu estat de salut, amb l’objectiu de detectar i prevenir el desenvolupament de possibles malalties. A través dels resultats podràs conèixer de manera precisa i detallada si pateixes alguna alteració o afecció que pugui afectar la teva salut.

MTS

Detecció de malalties de transmissió sexual a través de tècniques moleculars i serològiques d’alta sensibilitat que permeten conèixer el teu estat de salut sexual actual.

RECONEIXEMENT COMPLET DONA

Anàlisi dels indicadors clau per a la valoració de l´estat de salut general de la dona.

RECONEIXEMENT COMPLET HOME

Anàlisi dels indicadors clau per a la valoració de l´estat de salut general de l´home.

PERFIL CARDIOVASCULAR

Avaluació bioquímica de risc cardiovascular composta per quatre perfils analítics que proporcionen informació del risc relatiu i la seva representació gràfica de risc.

neoBona

Prova prenatal no invasiva d’última generació que detecta les anomalies cromosòmiques més freqüents en l’embaràs.

BRCA+16 GENS

Test genètic de predisposició hereditària a càncer de mama, ovari i endometri que proporciona informació d’alta fiabilitat sobre el risc de patir aquests tipus de càncer.

Ha arribat la Blue Month!

Gaudeix durant aquest mes d´un 5% de descompte en una àmplia selecció de proves i comença a cuidar avui de la teva salut. Què esperes? Tria la teva! 

 

Sobre la prevenció

El nostre estat de salut depèn d’una multitud de factors. Entre aquests factors, n’hi ha alguns que no són modificables perquè depenen de la nostra genètica i molts altres que sí que es poden prevenir adoptant un estil de vida saludable. Conèixer la nostra genètica, així com conèixer el nostre estat de salut actual, ens permetrà prendre les mesures necessàries per prevenir el desenvolupament de malalties.

Prevenció és cura

Cuidar i promoure la salut implica modificar, reajustar i incorporar certs hàbits o conductes que contribueixin a millorar-la. Incentivar l’activitat física, seguir una alimentació saludable i portar al dia les revisions mèdiques corresponents són accions senzilles que ens poden ajudar en la prevenció. Seguir aquestes recomanacions és clau per poder intentar reduir el risc de patir certes malalties com les cardiovasculars, el càncer o malalties infeccioses, entre d’altres.

Preserva la teva qualitat de vida

En l’actualitat, l’augment de l’esperança de vida poblacional és una realitat. Per això, és important parar especial atenció a la cura de la nostra salut, ja que l’aparició i el desenvolupament de malalties poden influir en les nostres capacitats i, per tant, en la nostra qualitat de vida i en la dels que ens envolten.

Contacte