-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Sobre Nosaltres

20.000 empleats.
En 40 países 
en 4 continents. 

La teva salut és important. Per això som aquí, per donar-te la millor assistència a través d’una tecnologia de diagnòstic eficient que permet desenvolupar proves d’última generació.

A més, disposem d’un ampli equip d’experts capaç d’assessorar de manera precisa sobre el tipus de diagnòstic recomanat per a cada cas, així com per ajudar en la interpretació de resultats. Això permet crear una base sòlida sobre la qual desenvolupar teràpies eficients i efectives. Volem que et recuperis, volem que estiguis bé.

Més de 700 hospitals, més de 100.000 metges de referència i milions de pacients confien en la nostra xarxa global formada per més de 1.200 experts mèdics i centres de diagnòstic. Estem a l’altura de les nostres responsabilitats i això ens enorgulleix.

Sigui per al pacient o per al professional mèdic, SYNLAB sempre hi és on se’l necessita: a prop. Proporcionem serveis de diagnòstic ràpids, fiables i d’alta qualitat en 40 països de 4 continents.

Som el proveïdor de molts centres que presten assistència sanitària al país i som el proveïdor líder de serveis de diagnòstic de laboratori a Europa en els sectors farmacèutic, mediambiental, d’higiene, veterinari, alimentari i de productes.

Benvingut a SYNLAB, som aquí per ajudar-te.

Contacte

Nota informativa sobre el ciberataque acontecido en Synlab ITALIA

El pasado 18 de Abril Synlab Italia se vio afectada por las consecuencias de un ciberataque. Como precaución y, de acuerdo con los procedimientos de seguridad de la información de Synlab, todos los sistemas en Italia fueron desactivados. Como resultado, las operaciones de Synlab en Italia se vieron suspendidas. Se estableció un equipo de trabajo con expertos internos y externos para mitigar el impacto, restaurar los sistemas y se alertó a las autoridades con quien se ha colaborado estrechamente.

Las operaciones fuera de Italia NO se vieron afectadas por este incidente.

Con fecha 30 de abril Synlab Italia ha restaurado sus operaciones y retomará los servicios a pacientes y clientes en Italia.

Synlab está comprometida en mantener los más altos estándares de seguridad e integridad.