-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Sobre Nosaltres

20.000 empleats.
En 40 países 
en 4 continents. 

La teva salut és important. Per això som aquí, per donar-te la millor assistència a través d’una tecnologia de diagnòstic eficient que permet desenvolupar proves d’última generació.

A més, disposem d’un ampli equip d’experts capaç d’assessorar de manera precisa sobre el tipus de diagnòstic recomanat per a cada cas, així com per ajudar en la interpretació de resultats. Això permet crear una base sòlida sobre la qual desenvolupar teràpies eficients i efectives. Volem que et recuperis, volem que estiguis bé.

Més de 700 hospitals, més de 100.000 metges de referència i milions de pacients confien en la nostra xarxa global formada per més de 1.200 experts mèdics i centres de diagnòstic. Estem a l’altura de les nostres responsabilitats i això ens enorgulleix.

Sigui per al pacient o per al professional mèdic, SYNLAB sempre hi és on se’l necessita: a prop. Proporcionem serveis de diagnòstic ràpids, fiables i d’alta qualitat en 40 països de 4 continents.

Som el proveïdor de molts centres que presten assistència sanitària al país i som el proveïdor líder de serveis de diagnòstic de laboratori a Europa en els sectors farmacèutic, mediambiental, d’higiene, veterinari, alimentari i de productes.

Benvingut a SYNLAB, som aquí per ajudar-te.

Contacte