-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Política de galetes

SYNLAB: Política de galetes

Ens volem assegurar que gaudiu navegant pel nostre lloc web i que tingueu una experiència grata. Per tant, aquest lloc web posa galetes al vostre ordinador per recopilar informació sobre l’ús que en feu.


1.    QUÈ SÓN LES GALETES?

1.1. Les galetes són arxius de text amb petites quantitats d’informació que es descarreguen al vostre dispositiu quan visiteu un lloc web. Després, en cada visita posterior, s’envien de tornada al lloc web on es van originar o a un altre lloc web que les reconegui.
1.2. Les galetes permeten als nostres sistemes reconèixer el dispositiu de l’usuari i activar immediatament qualsevol configuració prèvia.
1.3. Tan aviat com un usuari accedeix a la plataforma, s’envia una galeta al disc dur del seu ordinador.


2.    PER QUÈ SÓN ÚTILS LES GALETES?

2.1. Les galetes són útils pels motius següents:

  • Permeten al lloc web reconèixer el dispositiu de l’usuari i mostrar contingut adaptat als seus interessos.
  • Ens ajuden a millorar el nostre lloc web per oferir-vos un millor servei d’acord amb els vostres requisits.
  • Ens permeten reconèixer el vostre dispositiu quan accediu al nostre lloc web de nou.
  • Desen informació sobre les vostres activitats favorites en el lloc web per poder adaptar-lo als vostres interessos particulars. Per exemple, si està permès, podrem mostrar-vos anuncis adaptats als vostres interessos personals i respondre les vostres consultes més ràpidament.

2.2. En utilitzar el nostre lloc web, accepteu que puguem posar al vostre dispositiu els tipus de galetes que s’indiquen a continuació, llevat que hàgiu configurat el navegador perquè els rebutgi, i que puguem utilitzar aquestes dades d’acord amb aquesta política.
2.3. Podeu obtenir més informació sobre les galetes en aquests llocs web: www.allaboutcookies.org i www.youronlinechoices.eu.


3. TIPUS DE GALETES

A grans trets, hi ha dos tipus de galetes: les galetes d’origen i les de tercers.
3.1. Les galetes d’origen són aquelles que l’operador del lloc web fa servir directament al vostre ordinador. Se solen utilitzar per a reconèixer el vostre ordinador quan accediu de nou al lloc i per recordar les vostres preferències durant la navegació. Aquestes són bàsicament les nostres galetes.
3.2. Les galetes de tercers les fa servir un proveïdor de serveis en nom de l’operador del lloc web. El proveïdor de serveis pot utilitzar-les per reconèixer el vostre ordinador quan visiteu altres llocs web. Les galetes de tercers solen utilitzar-se per analitzar llocs web o per a fins publicitaris.


4.    ÚS DE LES GALETES

4.1.  En aquesta llista s’explica quines galetes utilitzem i per què-

4.2. SYNLAB no té potestat sobre la publicació de galetes de tercers. Visiteu el lloc web dels tercers responsables d’aquestes galetes si en voleu obtenir més informació.
4.3. Si no voleu utilitzar galetes, podeu configurar el navegador perquè no accepti l’emmagatzematge de galetes.
4.4. Si només voleu acceptar les nostres galetes, però no les dels nostres proveïdors de serveis i socis, seleccioneu l’opció «Bloqueja les galetes de tercers» (o similar) del vostre navegador.


5.    ÚS DE GOOGLE ANALYTICS

5.1. [Aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei d’anàlisi de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, EUA (d’ara endavant, «Google»).]
5.2. Google Analytics també utilitza «galetes», és a dir, arxius de text que es desen al vostre dispositiu, per ajudar-vos a analitzar el vostre ús del lloc web.
5.3. La informació generada per les galetes sobre el vostre ús d’aquest lloc web normalment es transmet a un servidor de Google situat als Estats Units, on s’emmagatzema.
5.4. No obstant això, si s’activa l’anonimització IP en aquest lloc web, Google en un principi truncarà la vostra adreça IP en els estats membres de la Unió Europea o de l’Espai Econòmic Europeu. L’adreça IP completa només es transmetrà a un servidor de Google als Estats Units per truncar-la allà en casos excepcionals.
5.5. Google utilitzarà aquesta informació en el nostre nom per avaluar l’ús que feu del lloc web, elaborar informes sobre les activitats del lloc web i oferir-nos serveis addicionals relacionats amb l’ús del lloc web i d’internet. L’adreça IP transferida des del vostre navegador per Google Analytics no es vincularà amb cap altra dada en poder de Google.
5.6.  Podeu evitar l’emmagatzematge de galetes configurant el programari de navegació com correspongui. No obstant això, tingueu en compte que si ho feu, pot ser que no pugueu utilitzar plenament totes les funcions que ofereix aquest lloc web. Podeu evitar que Google recopili i processi dades generades per les galetes i relacionades amb el vostre ús del lloc web (inclosa la vostra adreça IP). Per fer-ho, descarregueu un complement de navegador a l’enllaç següent i instal·leu-lo: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.


6.    CANVI DE LES VOSTRES PREFERÈNCIES RESPECTE A LES GALETES

La majoria dels navegadors web permeten un determinat control sobre les galetes a través de la vostra configuració (p. e., la notificació de galetes noves, la inhabilitació de galetes i l’eliminació de galetes). Obteniu més informació a www.allaboutcookies.org.

Contacte

Nota informativa sobre el ciberataque acontecido en Synlab ITALIA

El pasado 18 de Abril Synlab Italia se vio afectada por las consecuencias de un ciberataque. Como precaución y, de acuerdo con los procedimientos de seguridad de la información de Synlab, todos los sistemas en Italia fueron desactivados. Como resultado, las operaciones de Synlab en Italia se vieron suspendidas. Se estableció un equipo de trabajo con expertos internos y externos para mitigar el impacto, restaurar los sistemas y se alertó a las autoridades con quien se ha colaborado estrechamente.

Las operaciones fuera de Italia NO se vieron afectadas por este incidente.

Con fecha 30 de abril Synlab Italia ha restaurado sus operaciones y retomará los servicios a pacientes y clientes en Italia.

Synlab está comprometida en mantener los más altos estándares de seguridad e integridad.