-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Nutrició

Som el que mengem

Els nostres tests nutricionals

Posem a la teva disposició una àmplia varietat de proves nutricionals amb les quals podràs conèixer com afecta la teva alimentació al teu organisme. Amb els resultats podràs ajustar de manera precisa la teva dieta a les teves necessitats particulars i començar a sentir-te millor.

A200

Test d’intolerància alimentària que avalua la resposta del nostre sistema immunitari davant de més de 200 aliments habituals en la dieta mediterrània.

TEST GESTIÓ DEL PES

Estudi genètic i bioquímic per a un abordatge personalitzat del pes. Descobreix els factors que més et poden influir a l´hora d´assolir el teu pes òptim i coneix quines mesures dur a terme.

TEST DE L'ALÈ

El TEST DE L'ALÈ, o test d'hidrogen i metà espirat, és una prova funcional per a avaluar la presència de Sobreixement Bacterià en l'Intestí Prim (SIBO) o determinades intoleràncies alimentàries a carbohidrats.

TEST NUTRICIONAL AVANÇAT

Estudi integral per a una nutrició personalitzada que, a través d’una anàlisi genètica i de diferents paràmetres bioquímics relacionats amb el teu metabolisme i la teva nutrició, permet determinar quina és l’alimentació més apropiada per a tu.

BIOME200

Combina dues proves: test de microbioma intestinal myBIOME + test de sensibilitat alimentària A200.

PERFIL VEGETARIÀ

Avaluació de paràmetres que es poden veure alterats en una dieta vegetariana per poder adaptar la dieta i prevenir o corregir qualsevol alteració. La prova inclou consells pràctics i/o recomanacions dietètiques personalitzades.

PERFIL VEGÀ

Avaluació de paràmetres que es poden veure alterats en una dieta vegana per poder adaptar la dieta i prevenir o corregir qualsevol alteració. La prova inclou consells pràctics i/o recomanacions dietètiques personalitzades.

GREIXOS ALIMENTARIS

Avaluació del percentatge d’àcids grassos presents en l’organisme que permet conèixer si la ingesta de cada un dels tipus de greixos és l’apropiada per obtenir un estat de salut òptim.

BiotA200

Servei de salut intestinal que combina un test d’intolerància alimentària i un estudi funcional de la microbiota intestinal per a conèixer quina pot ser la causa de les teves molèsties digestives.

Cuida´t per dins per brillar per fora

Aquest Nadal aprofrita un 10% de descompte en una àmplia selecció de proves de nutrició, esport, benestar i/o prevenció. I tu, què esperes per brillar? Tria la teva!

La salut digestiva

Avui en dia són cada vegada més les persones que presenten molèsties relacionades amb la salut intestinal. En moltes ocasions, fer un diagnòstic precís resulta complicat, ja que l’afecció no apareix fins a un temps després. Aquest seria el cas dels símptomes d’intolerància alimentària, en què la reacció de rebuig no apareix immediatament, cosa que dificulta la relació entre el consum de l’aliment i els símptomes que provoca. D’altra banda, algunes al·lèrgies alimentàries o la intolerància al gluten sí que solen produir reaccions immediates. Amb tot l’anterior i per detectar amb més precisió cada afecció hi ha proves específiques d’intoleràncies alimentàries, proves d’intolerància al gluten o a la lactosa, entre d’altres, que poden ajudar a conèixer-te millor i evitar aquest tipus de molèsties.

Els nutrients

Els nutrients són substàncies que es troben als aliments i que, en introduir-se al nostre organisme, es converteixen en la principal font d’energia de les cèl·lules, donen forma als teixits i els renoven, i regulen el nostre metabolisme, entre altres funcions. Es classifiquen en dos grups: macronutrients (proteïnes, hidrats de carboni i greixos) i micronutrients (vitamines i minerals). Ambdós grups s’han de consumir a diari i, encara que la dosi dels macronutrients ha de ser més alta que la dels micronutrients, sempre s’ha d’aconseguir un equilibri nutricional per a cada individu.

Contacte