-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

COVID-19

Prevenció y Cura

Lluita contra la pandèmia del SARS-CoV-2

SYNLAB forma part de la infraestructura sanitària de molts països que lluiten contra la pandèmia i actua com a proveïdor de confiança i assessor dels principals responsables de presa de decisions.

Test PCR

La prova més segura per a la detecció de la COVID-19.

És la prova de referència per a la detecció del SARS-CoV-2, fins i tot si hi ha absència de símptomes de la malaltia. La seva habilitat és pràcticament del 100 %.

Puc fer-me la prova?

En absència de símptomes, és possible fer-se la prova PCR, ja que es pot requerir per viatjar, per motius laborals, per assistir a esdeveniments o per decisió pròpia. El motiu pel qual s’acostuma a requerir aquesta prova és que la PCR pot detectar persones asimptomàtiques que sí que estan contagiades i que, per tant, poden posar en perill tot el seu entorn sense saber-ho.

Si tens símptomes o has estat en contacte amb persones infectades, la prova indicada és la PCR. És recomanable contactar amb el centre assistencial per obtenir una avaluació del cas així com l’assistència adequada.

Resultats en línia disponibles en 24-48h un cop la mostra arriba al laboratori per ser analitzada.
Consideracions prèvies: no menjar, beure, fumar ni mastegar xiclet en els 30 minuts abans de fer la prova.

Cita prèvia recomanada, no obligatòria

TEST PCR COVID-19 + Virus respiratori

Detecta de manera diferenciada la presència del virus SARS-CoV-2 i d'altres virus respiratoris

L'anàlisi del TEST PCR COVID-19 + Virus respiratori es basa en la detecció directa del material genètic del virus (ARN viral) i permet identificar de manera diferenciada persones contagiades pel virus SARS-CoV-2 i d'altres virus respiratoris (grip A + B i Sincitial).

Puc fer-me la prova?

La prova està indicada en aquelles persones que presentin símptomes com febre, tos, mal de coll, etc. i voleu conèixer si s'ha infectat de SARS-CoV-2 o d'altres virus respiratoris (grip A i B + sincitial)

Resultats en línia disponibles en 24-48h un cop la mostra arriba al laboratori per ser analitzada

Consideracions prèvies: No menjar, beure, fumar ni mastegar xiclet durant els 30 minuts previs a la presa de la mostra

Cita prèvia recomanada, no obligatòria

Test ràpid d'antigen

Anàlisi de l'existència d'infecció per SARS-CoV-2

El test ràpid d'antigen detecta la presència de proteïnes del virus a través d'una mostra nasofaríngia per a determinar si existeix una infecció activa del SARS-CoV-2. El test ràpid d'antigen està indicat i és efectiu en determinats dies de la infecció i amb càrregues virals altes.

Puc realitzar-me la prova?

La prova pot realitzar-se en qualsevol moment encara que es recomana realitzar-la-hi amb presència de símptomes durant els 7 primers dies des de la infecció, quan la càrrega viral està al punt més alt.

Resultats en línia disponibles en 30 minuts després de la presa de la mostra
Consideracions prèvies: cap
Cita prèvia recomanada, no obligatòria

Panell d'anticossos IgG

Anàlisi de la resposta immunològica enfront del COVID-19 després de contagi o vacunació.

El PANELL D'ANTICOSSOS IgG és una prova que, a través d'una mostra de sang, detecta diversos tipus d'anticossos IgG enfront del virus SARS-CoV-2 aportant informació útil i fiable sobre la resposta immune adquirida (després de contagi o vacunació).

Puc fer-me la prova?

La prova pot fer-se en qualsevol moment durant el període de vacunació, però està indicada a partir de les 2-3 setmanes posteriors a la vacunació.

Resultats en línia disponibles en 24 h un cop la mostra arriba al laboratori per ser analitzada.

Consideracions prèvies: cap

Cita prèvia recomanada, no obligatòria

Contacte

Nota informativa sobre el ciberataque acontecido en Synlab ITALIA

El pasado 18 de Abril Synlab Italia se vio afectada por las consecuencias de un ciberataque. Como precaución y, de acuerdo con los procedimientos de seguridad de la información de Synlab, todos los sistemas en Italia fueron desactivados. Como resultado, las operaciones de Synlab en Italia se vieron suspendidas. Se estableció un equipo de trabajo con expertos internos y externos para mitigar el impacto, restaurar los sistemas y se alertó a las autoridades con quien se ha colaborado estrechamente.

Las operaciones fuera de Italia NO se vieron afectadas por este incidente.

Con fecha 30 de abril Synlab Italia ha restaurado sus operaciones y retomará los servicios a pacientes y clientes en Italia.

Synlab está comprometida en mantener los más altos estándares de seguridad e integridad.