-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Política de privacitat

SYNLAB i la privacitat de les dades

SYNLAB Diagnósticos Globales SAU i les seves empreses associades: SYNLAB PATHOLOGY, S.L.U., BRUGUES ASISTENCIAL, S.A.U., SISTEMAS GENÓMICOS, S.L., RABAN GIBRALTAR LTD., LAB DOS ANÁLISIS, S.L., BIOKILAB, S.L., LABORATORIO LÓPEZ-SALCEDO, LAB. CLÍNICOS GALLEGOS REUNIDOS, S.L., SEASLAB, S.L., CENTRE SANITARI CAN MORA, S.L., LABORATORI D´ANÁLISIS CLÍNIQUES ANÁLISIS LAB, S.L.U., ANÁLISIS MEDIQUES BARCELONA, S.L. es comprometen a protegir i respectar la vostra privacitat.

En aquesta declaració de privacitat s’estableixen les bases del processament de la informació personal que recopilem sobre els visitants del nostre lloc web, els nostres establiments o els nostres punts de contacte de clients, proveïdors o altres socis empresarials. Per tant, us demanem que la llegiu detingudament.

1.    INFORMACIÓ QUE RECOPILEM SOBRE L’USUARI

Podem recopilar i processar la informació següent sobre:
1.1    Informació que ens faciliteu. Es tracta de la informació que ens proporcioneu directament de les maneres següents:
1.1.1    Emplenant formularis al nostre lloc web (o altres formularis que us demanem que empleneu).
1.1.2     Entregant-nos una targeta de visita (o similar).
1.1.3     Comunicant-vos amb nosaltres per telèfon, correu, correu electrònic o un altre mitjà.

Pot incloure, per exemple, el vostre nom, adreça, correu electrònic i número de telèfon; informació sobre la vostra relació empresarial amb SYNLAB, i informació sobre el vostre lloc de treball, antecedents i interessos.
 

1.2     Informació vostra que recullen el nostre lloc web i altres sistemes.
1.2.1    Quan un usuari visita el nostre lloc web, automàticament es recull determinada informació sobre .aquest usuari i la seva visita. Per exemple, l’adreça de protocol d’internet (IP) utilitzada per a connectar el seu dispositiu a internet i altres dades com el tipus i la versió del navegador i les pàgines del nostre lloc que visita.
1.2.2    També és possible que el nostre lloc web descarregui galetes al vostre dispositiu, cosa que es descriu a part en la declaració sobre galetes.
1.2.3    Si us comuniqueu per correu electrònic, telèfon o un altre mitjà electrònic amb els nostres empleats i altres membres del personal, els nostres sistemes de tecnologia de la informació registraran les dades d’aquestes comunicacions i, de vegades, fins i tot el contingut.
1.2.4    Alguns dels nostres establiments disposen de sistemes de televisió de circuit tancat que poden gravar-vos si hi acudiu, per motius de seguretat.

1.3    Informació adicional. També podem recopilar informació d’altres fonts. Per exemple:
1.3.1    Si mantenim una relació empresarial amb l’organització que representeu, els vostres companys o altres contactes professionals podran facilitar-nos informació sobre vós, com ara les vostres dades de contacte o el vostre paper en aquesta relació.
1.3.2    De vegades recopilem informació de proveïdors de dades independents o de fonts públiques per combatre el blanqueig de diner, fer comprovacions dels antecedents o amb altres fins similars, així com per protegir el nostre negoci i complir les nostres obligacions legals i normatives.


2.    USOS QUE FEM DE LA VOSTRA INFORMACIÓ

2.1 Podem usar la vostra informació per als fins següents:
2.1.1 Posar en funcionament, administrar i millorar el nostre lloc web i els nostres establiments, així com altres aspectes relatius a la manera en què realitzem les nostres operacions.
2.1.2 Complir les nostres obligacions legals i normatives i emprendre i defensar accions legals.
2.1.3 Fins relacionats amb els nostres acords financers i bancaris.
2.1.4 Dur a terme, gestionar, desenvolupar i promocionar el nostre negoci i, en particular, la nostra relació amb l’organització que representeu (si és el cas) i les transaccions relacionades (per exemple, per a fins de màrqueting).
2.1.5 Protegir el nostre negoci del frau, el blanqueig de diner, la revelació de secrets, el ciberatac, el robatori de contingut privat i altres delictes financers o empresarials.
2.2 De tant en tant podem revisar la vostra informació que guardem en els nostres sistemes, inclòs el contingut i altres dades de les vostres comunicacions amb nosaltres per correu electrònic o altres mitjans, per tal de complir la normativa i protegir el negoci, tal com es descriu anteriorment.

2.3 Aquestes revisions poden tenir com a finalitat la revelació d’informació rellevant per a les accions legals o poden afectar registres rellevants per a les investigacions de caràcter normatiu o criminal internes o externes.

2.4 En la mesura que ho permeti la llei aplicable, aquestes revisions es faran de manera raonable i proporcionada i s’aprovaran a un nivell de gestió adequat. En última instància, podran implicar la revelació de la vostra informació als organismes governamentals i a les parts implicades en les accions legals, tal com es descriu a continuació.

2.5 De vegades, els vostres correus electrònics i altres comunicacions podran ser consultats per persones diferents del membre del personal al qual anaven destinats per a fins comuns de gestió empresarial (per exemple, si cal perquè un membre del personal ha sortit de l’oficina o ha deixat SYNLAB).

2.6 Només processarem la vostra informació personal en la mesura que sigui necessari per als fins descrits anteriorment i, en tot cas, comprovarem que aquest processament no resulti tan perjudicial per a vós o per a la vostra privacitat que s’invalidi el nostre interès legítim per aconseguir els objectius.

2.7 En circumstàncies excepcionals, se’ns podrà exigir per llei que revelem o processem la vostra informació personal. Quan us demanem informació personal, us informarem de si és obligatori facilitar la informació sol·licitada per complir una obligació legal o si, per contra, es tracta d’una acció voluntària i no hi haurà cap conseqüència si us negueu a fer-ho. En la resta de casos, heu d’assumir que necessitem la informació per a la nostra activitat o per complir la normativa (tal com es descriu anteriorment).

2.8    Si dubteu de la necessitat de SYNLAB d’obtenir la informació que us demanem, poseu-vos en contacte amb el representant de SYNLAB que fa la sol·licitud d’informació o utilitzeu les dades de la secció Contacte (a continuació) para fer una consulta.


3.    COMUNICACIÓ I TRANSFERÈNCIA INTERNACIONAL DE DADES

3.1 Amb el vostre consentiment o, si escau, a l’empara de les excepcions legals corresponents amb finalitat legítima, es podria comunicar la vostra informació personal als receptors següents:
3.1.1 Altres empreses del Grup SYNLAB.
3.1.2 Proveïdors de serveis que allotgen el nostre lloc web o altres sistemes de tecnologia de la informació o bé que guarden o processen la vostra informació en el nostre nom com a encarregats de tractament (inclosos metges i altres professionals sanitaris), sota condicions estrictes de confidencialitat i seguretat.
3.1.3 En casos excepcionals:

  • Un organisme judicial o de l’Administració competent, o les parts implicades en una acció legal, en qualsevol país o territori.
  • Aquells receptors que pugui estipular la llei.

3.2 Les comunicacions esmentades al paràgraf 3.1 anterior podrien implicar, si escau, la transferència de la vostra informació personal a l’estranger. Si tracteu amb nosaltres en l’Espai Econòmic Europeu (o el Regne Unit després de sortir de l’Espai Econòmic Europeu), heu de saber que són possibles les transferències a països no pertanyents a aquest espai / diferents del Regne Unit que no tinguin lleis de privacitat de les dades tan estrictes. En aquests casos, si calgués transferir dades personals a altres membres del grup SYNLAB, o als nostres proveïdors de serveis no situats en l’àmbit de la UE, ens assegurarem de regir-nos per acords o mecanismes de transferència de dades dissenyats específicament per garantir la protecció de la vostra informació personal amb estricte compliment dels requeriments i estàndards de seguretat exigits pel Reglament europeu de protecció de dades (RGPD [UE] 679/16).
3.3    Utilitzi dades de la secció Contacte (a continuació) per saber quins acords com els esmentats en el paràgraf 3.2 estan vigents o, si escau, per veure’n una còpia.


4.    CONSERVACIÓ I ELIMINACIÓ DE LA VOSTRA INFORMACIÓ

4.1 La nostra intenció és que la informació personal vostra que tinguem sigui exacta i estigui actualitzada. Eliminarem la vostra informació que ja no necessitem.

4.2    Mai guardarem la vostra informació més de 5 anys des del nostre últim contacte; un cop transcorregut aquest temps, l’eliminarem o l’anonimitzarem. Utilitzeu les dades de la secció Contacte para obtenir més informació.

4.3 Tingueu en compte que podem conservar una informació mínima sobre els usuaris, encara que sapiguem que han deixat l’organització que representaven, de manera que puguem mantenir una relació contínua si en el futur tornem a establir contacte amb aquest usuari i és el representant d’una organització diferent.


5.     ELS VOSTRES DRETS

5.1 Podeu tenir dret a accedir a la vostra informació personal que tenim en el nostre poder i a determinada informació relacionada, d’acord amb la llei de protecció de dades. També podeu sol·licitar que es corregeixi o s’elimini la informació personal inexacta.

5.2 En qualsevol moment us podeu oposar a l’ús que fem de la vostra informació personal per a fins de màrqueting directe, i en determinades circumstàncies podeu tenir dret a oposar-vos al fet que processem part de la vostra informació personal o tota la informació (i a sol·licitar que l’eliminem).

5.3 En determinades circumstàncies, també podeu tenir dret a la «portabilitat de les dades», és a dir, a sol·licitar-nos que us transferim les vostres dades personals o que les transferim a un proveïdor de serveis nou.

5.4    Si voleu exercir qualsevol dels drets esmentats anteriorment, utilitzeu les dades de la secció Contacte (párrafo 6) a continuació.

5.5    També podeu presentar una queixa sobre com processem la vostra informació personal davant de l’organisme encarregat de la protecció de dades al vostre país (en trobareu els detalls aquí: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm).


6.    CONTACTE

6.1 Són benvingudes les preguntes, els comentaris i les sol·licituds relatives a aquesta declaració de privacitat i a la manera com processem la informació personal.

6.2 Envieu un correu electrònic al responsable de protecció de dades: ProteccionDeDatos@synlab.es .


7.    CANVIS EN AQUESTA POLÍTICA

Tots els canvis que fem en el futur en aquesta declaració de privacitat es publicaran al nostre lloc web https://synlab.es/politica-de-privacidad i també estaran disponibles sota sol·licitut utilitzant les dades de la secció Contacte:

  • Adreça electrònica: ProteccionDeDatos@synlab.es 
  • Direcció: Verge de Guadalupe 18, (08950) Esplugues de Llobregat / España
  • Telèfon: 93 363 60 00

Comproveu regularment si s'han produït canvis.

Darrera actualizació:
08/03/2023

Contacte