-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Esport

Millora el teu rendiment

El nostre test genètic de rendiment esportiu

Posem a la teva disposició proves que et permetran conèixer el tipus d’entrenament més adequat per a tu. Això no només t’ajudarà a prevenir lesions, sinó també a incrementar el teu rendiment esportiu i millorar la teva capacitat de recuperació.

TEST ESPORTIU AVANÇAT

Estudi integral per a un entrenament personalitzat que, a través d’una anàlisi genètica i de diferents paràmetres bioquímics, permet determinar el tipus d’entrenament més apropiat per a tu.

Aquest estiu cuida't per dins per estar fabulós per fora!

Gaudeix d´un 10% dte. en els nostres tests: A200 (test de sensibilitat alimentària), TEST ITS (cura salut sexual) i/o myBIOME (test de microbioma intestinal avançat). Tria la teva!

Sobre l’esport

Practicar esport de manera habitual no només ens ajuda a mantenir un estil de vida saludable, sinó que a més es converteix en una eina per a la prevenció de malalties cardiovasculars, neurològiques i relacionades amb el sobrepès, entre d’altres. 

Esport i prevenció

Practicar esport aporta múltiples beneficis a la nostra salut, ja que incrementa la musculatura i millora la flexibilitat i els moviments articulars. A més, contribueix a prevenir esdeveniments cardiovasculars i altres malalties com l’obesitat. En el terreny psicològic, l’activitat física també ajuda a reduir els nivells d’estrès, millora l’estat d’ànim i potencia la relaxació i el descans. 

Els gens determinen el nostre rendiment esportiu?

Els factors genètics contribueixen entre un 20-50 % en la variació individual a determinats trets relacionats amb el rendiment esportiu. Per això, conèixer la nostra genètica, a més de tenir en compte altres factors com seguir una bona alimentació, controlar la intensitat d’entrenament o la constància, ens poden ajudar a configurar un entrenament específic individual.

Contacte

Nota informativa sobre el ciberataque acontecido en Synlab ITALIA

El pasado 18 de Abril Synlab Italia se vio afectada por las consecuencias de un ciberataque. Como precaución y, de acuerdo con los procedimientos de seguridad de la información de Synlab, todos los sistemas en Italia fueron desactivados. Como resultado, las operaciones de Synlab en Italia se vieron suspendidas. Se estableció un equipo de trabajo con expertos internos y externos para mitigar el impacto, restaurar los sistemas y se alertó a las autoridades con quien se ha colaborado estrechamente.

Las operaciones fuera de Italia NO se vieron afectadas por este incidente.

Con fecha 30 de abril Synlab Italia ha restaurado sus operaciones y retomará los servicios a pacientes y clientes en Italia.

Synlab está comprometida en mantener los más altos estándares de seguridad e integridad.