-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Esport

Millora el teu rendiment

El nostre test genètic de rendiment esportiu

Posem a la teva disposició proves que et permetran conèixer el tipus d’entrenament més adequat per a tu. Això no només t’ajudarà a prevenir lesions, sinó també a incrementar el teu rendiment esportiu i millorar la teva capacitat de recuperació.

TEST ESPORTIU AVANÇAT

Estudi integral per a un entrenament personalitzat que, a través d’una anàlisi genètica i de diferents paràmetres bioquímics, permet determinar el tipus d’entrenament més apropiat per a tu.

Tria tenir cura de la teva salut

Gaudeix d´un 10% de descompte a Reconeixement Complet Dona i Home (análisis de l´estat de salut general), Test Nutricional Avançat (estudi genètic i bioquímic per a una dieta personalitzada) i/or BIOTA200 (estudi de microbiota intestinal + sensibilitat alimentària). Què esperes?

Sobre l’esport

Practicar esport de manera habitual no només ens ajuda a mantenir un estil de vida saludable, sinó que a més es converteix en una eina per a la prevenció de malalties cardiovasculars, neurològiques i relacionades amb el sobrepès, entre d’altres. 

Esport i prevenció

Practicar esport aporta múltiples beneficis a la nostra salut, ja que incrementa la musculatura i millora la flexibilitat i els moviments articulars. A més, contribueix a prevenir esdeveniments cardiovasculars i altres malalties com l’obesitat. En el terreny psicològic, l’activitat física també ajuda a reduir els nivells d’estrès, millora l’estat d’ànim i potencia la relaxació i el descans. 

Els gens determinen el nostre rendiment esportiu?

Els factors genètics contribueixen entre un 20-50 % en la variació individual a determinats trets relacionats amb el rendiment esportiu. Per això, conèixer la nostra genètica, a més de tenir en compte altres factors com seguir una bona alimentació, controlar la intensitat d’entrenament o la constància, ens poden ajudar a configurar un entrenament específic individual.

Contacte

Advertencia sobre ciberdelincuencia

Recientemente han estado circulando ofertas de empleo fraudulentas con intenciones de suplantación de identidad (phishing), en las que se pide información personal a los solicitantes de empleo. Por favor, verifique la autenticidad de cualquier correo electrónico que reciba.

En SYNLAB, no pedimos a los solicitantes de empleo más información personal por e-mail o WhatsApp. Si se encuentra con una situación de este tipo, le rogamos que nos lo comunique (aquí) para que podamos verificar su autenticidad antes de responder.

Su seguridad y privacidad son nuestra prioridad.
¡Gracias por su atención, colaboración y confianza!El contenido que hemos preparado requiere una formación especializada para poder interpretarse.