-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Esport

Millora el teu rendiment

El nostre test genètic de rendiment esportiu

Posem a la teva disposició proves que et permetran conèixer el tipus d’entrenament més adequat per a tu. Això no només t’ajudarà a prevenir lesions, sinó també a incrementar el teu rendiment esportiu i millorar la teva capacitat de recuperació.

TEST ESPORTIU AVANÇAT

Estudi integral per a un entrenament personalitzat que, a través d’una anàlisi genètica i de diferents paràmetres bioquímics, permet determinar el tipus d’entrenament més apropiat per a tu.

Posa la teva salut of punt!

Aprofita ara un 10% dte. als nostres tests: A200 (prova de sensibilitat alimentària), TEST ITS (detecció d´infeccions de transmissió sexual) i/o myBIOME (estudi integral del teu microbioma intestinal). Tria la teva i gaudeix d´un estiu ple de salut!

Sobre l’esport

Practicar esport de manera habitual no només ens ajuda a mantenir un estil de vida saludable, sinó que a més es converteix en una eina per a la prevenció de malalties cardiovasculars, neurològiques i relacionades amb el sobrepès, entre d’altres. 

Esport i prevenció

Practicar esport aporta múltiples beneficis a la nostra salut, ja que incrementa la musculatura i millora la flexibilitat i els moviments articulars. A més, contribueix a prevenir esdeveniments cardiovasculars i altres malalties com l’obesitat. En el terreny psicològic, l’activitat física també ajuda a reduir els nivells d’estrès, millora l’estat d’ànim i potencia la relaxació i el descans. 

Els gens determinen el nostre rendiment esportiu?

Els factors genètics contribueixen entre un 20-50 % en la variació individual a determinats trets relacionats amb el rendiment esportiu. Per això, conèixer la nostra genètica, a més de tenir en compte altres factors com seguir una bona alimentació, controlar la intensitat d’entrenament o la constància, ens poden ajudar a configurar un entrenament específic individual.

Contacte