-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Especialitats

Oncologia

Oferim un servei capdavanter, professional i innovador basat en l’eficiència i l’especialització constant, tant tècnica com humana. Aquest servei és capaç de facilitar un diagnòstic precís per al pacient i aplicar teràpies específiques.

Anatomia patològica

Oferim un servei capaç de satisfer totes les necessitats de diagnòstic anatomopatològic de la medicina actual d’alt nivell.

Urologia

El nostre objectiu és satisfer totes les necessitats diagnòstiques de medicina humana i, per aconseguir-ho, oferim diferents anàlisis que permeten detectar possibles patologies de l’aparell urinari segons la demanda del client.

Nutrició y benestar

Tenim proves específiques que ajuden a establir plans personalitzats de nutrició, exercici i estil de vida segons cada individu.

Salud de la dona

Comptem amb un ampli catàleg de proves analítiques que permeten al ginecòleg oferir un servei integral diagnòstic i personalitzat per a la dona.

Reproducció assistida

Podem resoldre totes les necessitats d’una clínica FIV i oferir els processos més eficients gràcies als avenços tecnològics que incorpora el nostre servei.

Contacte