-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Especialitats

Oncologia

Oferim un servei capdavanter, professional i innovador basat en l’eficiència i l’especialització constant, tant tècnica com humana. Aquest servei és capaç de facilitar un diagnòstic precís per al pacient i aplicar teràpies específiques.

Anatomia patològica

Oferim un servei capaç de satisfer totes les necessitats de diagnòstic anatomopatològic de la medicina actual d’alt nivell.

Urologia

El nostre objectiu és satisfer totes les necessitats diagnòstiques de medicina humana i, per aconseguir-ho, oferim diferents anàlisis que permeten detectar possibles patologies de l’aparell urinari segons la demanda del client.

Nutrició y benestar

Tenim proves específiques que ajuden a establir plans personalitzats de nutrició, exercici i estil de vida segons cada individu.

Salud de la dona

Comptem amb un ampli catàleg de proves analítiques que permeten al ginecòleg oferir un servei integral diagnòstic i personalitzat per a la dona.

Reproducció assistida

Podem resoldre totes les necessitats d’una clínica FIV i oferir els processos més eficients gràcies als avenços tecnològics que incorpora el nostre servei.

Contacte

Nota informativa sobre el ciberataque acontecido en Synlab ITALIA

El pasado 18 de Abril Synlab Italia se vio afectada por las consecuencias de un ciberataque. Como precaución y, de acuerdo con los procedimientos de seguridad de la información de Synlab, todos los sistemas en Italia fueron desactivados. Como resultado, las operaciones de Synlab en Italia se vieron suspendidas. Se estableció un equipo de trabajo con expertos internos y externos para mitigar el impacto, restaurar los sistemas y se alertó a las autoridades con quien se ha colaborado estrechamente.

Las operaciones fuera de Italia NO se vieron afectadas por este incidente.

Con fecha 30 de abril Synlab Italia ha restaurado sus operaciones y retomará los servicios a pacientes y clientes en Italia.

Synlab está comprometida en mantener los más altos estándares de seguridad e integridad.