-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Nutrició y Benestar

SYNLAB treballa amb més de 20.000 professionals compromesos amb el dia a dia, que inclouen més de 1.000 experts mèdics que proporcionen informació diagnòstica rellevant, fiable i de qualitat.

A SYNLAB ens comprometem amb la salut i volem aconseguir noves fites que ens permetin continuar sent un laboratori de referència mundial. Amb aquesta visió, SYNLAB és pioner en la introducció del primer test de seqüenciació metagenòmica del microbioma intestinal a Espanya, i també és el primer laboratori a desenvolupar proves que combinen l’anàlisi de marcadors genètics i bioquímics que influeixen en la nutrició, el rendiment esportiu o l’envelliment..

Els nostres serveis

Tenim un ampli catàleg de proves analítiques que permeten a l’especialista oferir un  servei integral totalment personalitzat i dirigit a prevenir malalties i a millorar la qualitat de vida.

El Test d’hidrogen espirat és una prova funcional per valorar la presència de l’enzim que cal avaluar.

Estudi d’hipersensibilitat a les proteïnes de 218 aliments de la dieta mediterrània a través de la determinació d’anticossos IgG al sèrum.

La prova INTOLERANCE2 està especialment indicada per a pacients amb sospita clínica de celiaquia i estudi serològic negatiu abans de sotmetre’s a una biòpsia intestinal, o bé per a pacients amb estudi serològic positiu que rebutgen la biòpsia.

Estudi nutrigenètic i bioquímic que inclou l’anàlisi de 90 variants genètiques (SNP) en 65 gens i 17 paràmetres bioquímics, tots seleccionats sobre la base dels descobriments científics més rellevants en relació amb les àrees d’estudi següents: requeriments vitamínics, sensibilitat als carbohidrats simples, minerals i oligoelements, greixos, gestió del pes corporal, intoleràncies alimentàries i capacitat antioxidant, i desintoxicació hepàtica.

la prova de  GREIXOS ALIMENTARIS  en eritròcits analitza, mitjançant cromatografia líquida acoblada a espectròmetres de massa en tàndem (LC-MS/MS), els àcids grassos (AG) dipositats en les membranes cel·lulars, cosa que aporta informació sobre la seva composició i funcionalitat.

El PERFIL VEGETARIÀ analitza les deficiències nutricionals més freqüents en població vegetariana, cosa que permet a l’especialista realitzar un abordatge nutricional per rectificar qualsevol alteració.

El PERFIL VEGÀ analitza les deficiències nutricionals més freqüents en població vegana, permetent a l'especialista realitzar un abordatge nutricional per a rectificar qualsevol alteració.

el test AMINOACIDOGRAMA és un estudi que permet valorar l’estat metabòlic, nutricional i neurològic del pacient.

És una anàlisi d’elements minerals en els cabells. El nivell d’elements minerals en cabells és més indicatiu dels seus dipòsits a l’organisme que els que hi ha en sang o en orina.

Anàlisi nutrigenètic que avalua 27 polimorfismes i haplotips de celiaquia en 24 gens relacionats amb: perfil lipídic, intolerància a la lactosa, celiaquia, sensibilitat a la sal, metabolització de l’alcohol i de la cafeïna, risc d’osteoporosi, desintoxicació hepàtica, estrès oxidatiu, resposta inflamatòria i metabolisme de l’homocisteïna.

Estudi de diferents paràmetres que es poden veure alterats pel nostre estil de vida.

És l’única prova que combina l’estudi del perfil genètic i bioquímic del pacient, relacionats amb els factors que influeixen més en el procés d’envelliment.

L’anàlisi DAOPLUS avalua, a través d’una tècnica de RIA (RadioImmunoAnàlisi), l’activitat de l’enzim DAO en sang per degradar la histamina que s’ingereix amb la dieta.

S’avalua l’estrès i la seva resposta adaptativa a través de la determinació de cortisol i deshidroepiandrosterona sulfat (DHEA-S) en saliva.

S’avaluen els trastorns del son mitjançant l’anàlisi del bioritme de la melatonina en saliva.

myBIOME és un test de seqüenciació metagenòmica del microbioma intestinal que proporciona informació detallada sobre els microorganismes que viuen als budells i la seva funcionalitat, l’impacte que tenen sobre la salut i com es pot aconseguir un equilibri a través de recomanacions nutricionals.

Mètode no invasiu d’avaluació de la integritat i funcionalitat de la mucosa intestinal a través de la quantificació, mitjançant cromatografia líquida amb espectrometria de masses en tàndem (LC-MS/MS), del percentatge d’eliminació de lactulosa i mannitol en orina després d’administrar-los oralment.

Anàlisi de 22 metabòlits orgànics urinaris, 17 d’origen bacterià i 5 fúngics, per detectar alteracions qualitatives i quantitatives de la microbiota intestinal.

Avaluació genètica i bioquímica de marcadors relacionats amb el rendiment esportiu.

Inclou informació rellevant per avaluar l’estat de salut de l’esportista. Un estat de salut correcte permet practicar esport de manera habitual.

SYNLAB ofereix diferents perfils de salut adaptats al sexe, cosa que permet a dones i homes gestionar proactivament la seva salut.

Hemograma i paràmetres bioquímics clau per revisar l’estat de salut de l’home o la dona.

Avalua el metabolisme dels estrògens i està dirigit a persones amb patologia estrogènica o osteoporosi.

Ús de les tècniques més avançades i precises per detectar hormones implicades en la funció tiroidal o de l’eix hipotalàmic-pituïtari-adrenal/gonadal, inclosa la cromatografia líquida d’alta resolució (HPLC) o immunoassaigs per RIA.

Determinació de marcadors bioquímics de remodelatge per identificar pacients amb més risc de fractura i monitorar respostes terapèutiques.

Estudi limfocitari per avaluar l’estat del sistema immunitari dirigit a persones amb reactivacions víriques, malalties autoimmunes, etc. Els perfils de tipatge limfocitari proporcionen una imatge de l’estat del sistema immunitari del pacient en un moment donat.

Permet detectar l’etiologia infecciosa de les alteracions del sistema immunitari i identifica factors desencadenants o agreujants de malalties.

Possibiliten una avaluació complementària de l’estat immune, inflamatori i també nutricional del pacient.

IgG, IgM, IgA, alfa-1-glucoproteïna àcida (orosomucoide), haptoglobina, PCR quantitativa ultrasensible i receptor soluble d’IL-2.

IgG, IgM, IgA, alfa-1-glucoproteïna àcida (orosomucoide), haptoglobina, PCR quantitativa ultrasensible, complement C3, complement C4, prealbúmina, albúmina i ferritina.

Proporciona informació sobre el principal mitjà de comunicació entre cèl·lules immunes i inflamatòries, atès que les interleucines inicien la resposta inflamatòria i defineixen la magnitud i naturalesa de la resposta immune.

És un test avançat de lipoproteïnes basat en espectroscòpia de ressonància magnètica nuclear (RMN) 2D capaç de determinar la composició lipídica, la mida i el nombre de partícules per a les principals classes de lipoproteïnes (VLDL, LDL i HDL), així com el nombre de partícules de les subclasses grans, mitjanes i petites de les classes principals.

El test OWLIVER és el primer test no invasiu que permet diagnosticar esteatohepatitis no alcohòlica (NASH) a través d’una anàlisi metabolòmica.

Test de genotipatge que analitza de manera simultània les 16 variants genètiques de més valor predictiu en el desenvolupament de la diabetis tipus 2, tenint en compte també els antecedents familiars i les dades antropomètriques del pacient.

Consell genètic Online SYNLAB

Disposa d’una plataforma de consell genètic en línia, ONMEDICALL, amb la qual l’especialista pot rebre, mitjançant videoconferència, assessorament genètic dels experts de SYNLAB sense cap cost addicional. 

Servei 360º 
automatizació y traçabilitat

 • 01
  Recollida de la mostra

  que organitza el nostre Departament de Logística amb la freqüència necessària per a cada client.

 • 02
  Processament de la mostra

  en els temps indicats.

 • 03
  Emissió de l’informe

  en el format més adequat per a cada client (paper, via telemàtica o accedint a la nostra plataforma).

 • 04
  Consell genètic Online

  (ONMEDICALL)

Solicita Información

Contacte

Nota informativa sobre el ciberataque acontecido en Synlab ITALIA

El pasado 18 de Abril Synlab Italia se vio afectada por las consecuencias de un ciberataque. Como precaución y, de acuerdo con los procedimientos de seguridad de la información de Synlab, todos los sistemas en Italia fueron desactivados. Como resultado, las operaciones de Synlab en Italia se vieron suspendidas. Se estableció un equipo de trabajo con expertos internos y externos para mitigar el impacto, restaurar los sistemas y se alertó a las autoridades con quien se ha colaborado estrechamente.

Las operaciones fuera de Italia NO se vieron afectadas por este incidente.

Con fecha 30 de abril Synlab Italia ha restaurado sus operaciones y retomará los servicios a pacientes y clientes en Italia.

Synlab está comprometida en mantener los más altos estándares de seguridad e integridad.