-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Reproducció Assistida

SYNLAB compta amb una àmplia xarxa de laboratoris a escala nacional i internacional amb presència en més de 40 països en 4 continents, cosa que permet donar suport tant a pacients com a especialistes que es trobin en llocs diferents, eliminar les barreres de les distàncies i facilitar la comunicació

Tenim el catàleg més gran de proves analítiques del mercat europeu, amb més de 5.000 proves disponibles, i som capaços de resoldre totes les necessitats d’una clínica FIV. Aquests processos són eficients gràcies als avenços tecnològics incorporats en el nostre servei.

Comptem amb una oferta que inclou la possibilitat de disposar dels serveis d’un genetista en reproducció perquè pugui:

- Realitzar els matchings dels donants/receptors.

- Assessorar els pacients/ginecòlegs/embriòlegs davant qualsevol anomalia en els resultats (consulta genètica).

Els nostres serveis

SYNLAB té una àmplia gamma de serveis que s’adapten a tota mena de necessitats.

Estudi genètic sobre les variants cromosòmiques específiques de reproducció que constitueixen un factor de risc genètic

Estudi de portadors de malalties monogèniques recessives o lligades al cromosoma X en parelles, receptors o donants per seqüenciació NGS.

Instal·lem una plataforma informàtica pròpia perquè la mateixa clínica pugui dur-lo a terme en temps real in situ, sigui:

 • preconGEN vs preconGEN
 • preconGEN vs (un altre test de cribratge genètic)

Disposem d’una àmplia gamma de perfils dissenyats per descartar totes aquelles situacions de risc sol·licitades pels teus pacients.

Diversos estudis sembla que indiquen que combinacions específiques del genotip KIR matern i el genotip HLA-C dels dos progenitors podrien ser responsables d’una placentació deficient de l’embrió.

Analitzem la capacitat reproductiva del pacient perquè els resultats ajudin en el procés de decisió del tractament de fertilitat a seguir per una parella.

Busquem les  anomalies cromosòmiques espermàtiques potencialment responsables d’aquells errors d’implantació o avortaments de repetició.

T’ajudem a descartar el més mínim risc potencial de transmissió de contagi de l’HTLV al nadó mitjançant els TRA, de manera que no es retardi cap cicle.

T’ajudem a determinar si el pacient té un elevat percentatge de fragmentació d’ADN a la mostra seminal, sigui per SSB (de causa iatrogènica) o de DSB (de causa idiopàtica) que provoquin FI (fallades d’implantació) o AR (avortaments de repetició), perquè puguis prendre les mesures adequades per triar el mètode de TRA correcte.

Aglutinem en una sola prova les variants genètiques relacionades amb els avortaments de repetició i el tromboembolisme venós en l’embaràs de manera que podem orientar la clínica a instaurar mesures preventives adequades.

Dissenyem perfils específics per a cada clínica; així podem seleccionar les proves més adequades per obtenir la millor informació, la qual ajudi la clínica a dilucidar la raó que causa els avortaments de repetició de la pacient amb el menor cost possible i com més ràpid millor.

Estudiem aquells factors de coagulació específics que tinguin alguna repercussió en la implantació de l’embrió a l’endometri.

Oferim la possibilitat de fer una anàlisi molecular de la microbiota vaginal o endometrial que permet detectar possibles alteracions associades a un risc més alt de fracàs d’implantació de l’embrió a l’endometri, i analitzem simultàniament tant l’equilibri bacterià com la presència o absència de patògens.

Aconseguim que la determinació de l’AMH per detectar la reserva ovàrica sigui tan senzilla i econòmica que les clíniques puguin oferir-la rutinàriament a totes les pacients.

Emetem un estudi AP ràpid i complet que permeti detectar qualsevol anomalia que pugui repercutir negativament en els potencials TRA, de manera que nosaltres mateixos podem ampliar les proves necessàries per avançar-nos a les teves necessitats.

Col·laborem amb plena implicació amb la clínica perquè, en aquells casos en què el centre mèdic obtingui unes restes abortives, puguem ajudar a dilucidar les possibles causes genètiques que el van provocar. Això ens permet ajudar a prevenir el mateix resultat en un embaràs futur.

Estudi genètic sobre les variants cromosòmiques específiques de reproducció que constitueixen un factor de risc genètic

estudi de portadors de malalties monogèniques recessives o lligades al cromosoma X en parelles, receptors o donants per seqüenciació NGS.

Instal·lem una plataforma informàtica pròpia perquè la mateixa clínica pugui dur-lo a terme en temps real in situ, sigui:

 • preconGEN vs preconGEN
 • preconGEN vs. un altre test de cribratge genètic

Disposem d’una àmplia gamma de perfils dissenyats per descartar totes aquelles situacions de risc sol·licitades pels teus pacients.

Diversos estudis sembla que indiquen que combinacions específiques del genotip KIR matern i el genotip HLA-C dels dos progenitors podrien ser responsables d’una placentació deficient de l’embrió.

Per a tots aquells casos en què el matching no sigui resolutiu, analitzem les mutacions que calgui per poder seguir endavant amb el matching.

Ajudem les clíniques a complir amb els requisits legals de manera senzilla i econòmica, i emmagatzemem aquelles mostres que exigeixi la llei fins que s’arribi als 2 anys des del naixement o fins que la clínica ho requereixi per seguretat o per a estudis d’R+D.

El nostre objectiu és detectar i genotipar 16 tipus de VPH, 2 tipus de baix risc (VPH 6 i 11) i 14 d’alt risc oncogènic (VPH 16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59, 66 i 68).

El nostre objectiu és descartar el més mínim risc potencial de transmissió de contagi del Zika al nadó mitjançant els TRA en el menor temps possible de manera que no es retardi cap cicle.

Dissenyem perfils específics per a cada clínica per tal d’ajudar a seleccionar els millors donants amb el menor nombre de proves possible.

Dissenyem perfils específics per a cada clínica per tal d’ajudar a seleccionar els millors donants amb el menor nombre de proves possible.

Ens adaptem a les noves necessitats implantades pel SIRHA, de manera que mitjançant tècniques de PCR ràpides com els NAT hem dissenyat una logística especial per afinar al màxim les 72 h necessàries per emetre el resultat, cosa que redueix els temps amb el menor cost possible.

 • PERFILS DE SALUT
 • RECONEIXEMENT SISTEMÀTIC COMPLET: HOME O DONA
 • ESTROBALANCE
 • ESTUDIS HORMONALS
 • PERFIL OSTEOPOROSI
 • PERFIL LIMFOCITARI
 • PERFIL SEROLÒGIC
 • PERFIL PROTEICS
 • PERFIL INTERLEUCINES
 • LIPOSCALE
 • OWNLIVER
 • DIABETIS PREVENT

Consell genètic online SYNLAB

Disposa d’una plataforma de consell genètic en línia, ONMEDICALL, amb la qual l’especialista pot rebre, mitjançant videoconferència, assessorament genètic dels experts de SYNLAB sense cap cost addicional. 

Servei 360º 
automatizació y traçabilitat

 • 01
  Recollida de la mostra

  que organitza el nostre Departament de Logística amb la freqüència necessària per a cada client.

 • 02
  Processament de la mostra

  en els temps indicats.

 • 03
  Emissió de l’informe

  en el format més adequat per a cada client (paper, via telemàtica o accedint a la nostra plataforma).

 • 04
  Consell genètic Online

  (ONMEDICALL)

Solicita Información

Contacte

Nota informativa sobre el ciberataque acontecido en Synlab ITALIA

El pasado 18 de Abril Synlab Italia se vio afectada por las consecuencias de un ciberataque. Como precaución y, de acuerdo con los procedimientos de seguridad de la información de Synlab, todos los sistemas en Italia fueron desactivados. Como resultado, las operaciones de Synlab en Italia se vieron suspendidas. Se estableció un equipo de trabajo con expertos internos y externos para mitigar el impacto, restaurar los sistemas y se alertó a las autoridades con quien se ha colaborado estrechamente.

Las operaciones fuera de Italia NO se vieron afectadas por este incidente.

Con fecha 30 de abril Synlab Italia ha restaurado sus operaciones y retomará los servicios a pacientes y clientes en Italia.

Synlab está comprometida en mantener los más altos estándares de seguridad e integridad.