-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Oncologia

SYNLAB té vuit laboratoris a Espanya i Portugal que se sumen als més de 550 laboratoris distribuïts per més de 40 països, i destaca per ser una de les organitzacions amb el nombre més gran d’especialistes a Europa. 
A SYNLAB oferim una gran quantitat d’eines per al diagnòstic oncohematològic i integrem les troballes clíniques amb estudis morfològics, immunofenotípics, citogenètics i moleculars. D’aquesta manera, es pot incorporar un estudi complet que proporciona tota la informació necessària del pacient per tractar-ne el problema de salut de manera personalitzada.

En l’actualitat, la medicina molecular fa que sigui fonamental integrar els resultats de les diverses tècniques en el camp de l’oncologia per diagnosticar i tractar el pacient correctament. És important tenir una història clínica completa del pacient que inclogui proves d’imatge, anàlisis morfològiques i estudis anatomopatològics i moleculars del tumor. Interpretar aquestes proves per separat pot esbiaixar el diagnòstic i, en conseqüència, dificultar l’aplicació del tractament més apropiat per a cada pacient. 

Tecnologia avançada

Per a un abordatge correcte, és fonamental realitzar anàlisis específiques per tal de caracteritzar correctament la patologia dels pacients. El laboratori de SYNLAB té un sistema digital d’anàlisi amb el qual, mitjançant l’aplicació d’algorismes, millora l’eficiència i la precisió a l’hora d’identificar, comptar i classificar cèl·lules per imatge.

 • Estudi patològic de teixit hematopoètic 
 • Estudi morfològic mitjançant frotis de sang 
 • Estudi d’hemograma
 • Immunohistoquímica 
 • Identificació individualitzada amb anàlisi de marcadors limfocitaris específics 
 • Cariotip per analitzar els cromosomes estructurals
 • FISH per estudiar delecions o amplificacions
 • Anàlisi de fragments per estudiar clonalitats oncohematològiques.
 • Real Time PCR per estudiar reordenaments quantitativament.
 • Seqüenciació Sanger per estudiar gens potencialment oncogènics.
 • NeXT Generation Sequencing (NGS) amb lectures paired-end dels gens inclosos en panels dirigits per estudiar neoplàsies hematològiques. Permet detectar mutacions i variacions estructurals no detectables mitjançant tècniques convencionals gràcies a l’ús d’eines bioinformàtiques precises.

Consell genètic En línia SYNLAB

Disposa d'una plataforma de consell genètic en línia, ONMEDICALL, amb la qual l'especialista pot rebre, mitjançant videoconferència, assessorament genètic dels experts de SYNLAB sense cap cost addicional.

Servei 360º 
automatizació y traçabilitat

 • 01
  Recollida de la mostra

  que organitza el nostre Departament de Logística amb la freqüència necessària per a cada client.

 • 02
  Processament de la mostra

  en els temps indicats.

 • 03
  Emissió de l’informe

  en el format més adequat per a cada client (paper, via telemàtica o accedint a la nostra plataforma).

 • 04
  Consell genètic Online

  (ONMEDICALL)

Solicita Información

Contacte

Nota informativa sobre el ciberataque acontecido en Synlab ITALIA

El pasado 18 de Abril Synlab Italia se vio afectada por las consecuencias de un ciberataque. Como precaución y, de acuerdo con los procedimientos de seguridad de la información de Synlab, todos los sistemas en Italia fueron desactivados. Como resultado, las operaciones de Synlab en Italia se vieron suspendidas. Se estableció un equipo de trabajo con expertos internos y externos para mitigar el impacto, restaurar los sistemas y se alertó a las autoridades con quien se ha colaborado estrechamente.

Las operaciones fuera de Italia NO se vieron afectadas por este incidente.

Con fecha 30 de abril Synlab Italia ha restaurado sus operaciones y retomará los servicios a pacientes y clientes en Italia.

Synlab está comprometida en mantener los más altos estándares de seguridad e integridad.