-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Business

Units

Disposem de serveis complets de laboratori clínic per a metges, hospitals, companyies d’assegurances, empreses 

i altres laboratoris, i donem cobertura a tots els camps de diagnòstic clínic.

¿Què fem?

No n’hi ha prou d’oferir proves diagnòstiques de la màxima qualitat i lliurar els resultats amb els millors temps de resposta. Per això tenim un model de gestió integral, un ampli equip científic especialitzat per donar suport i les eines tecnològiques necessàries per integrar sistemes informàtics.

Al llarg de la nostra llarga trajectòria hem col·laborat amb hospitals, tant públics com privats, i els oferim diferents models de col·laboració (gestió, externalització o activitat de referència). El nostre ampli catàleg de proves analítiques, juntament amb el servei integral d’anatomia patològica que oferim, permeten donar cobertura a les necessitats més exigents.

La distribució dels nostres laboratoris dona solucions ràpides i àgils, així com un tracte personal i proper, als nostres clients. La col·laboració amb centres mèdics o clíniques inclou un servei complet d’assessorament i avaluació clínica, a més de serveis addicionals d’infermeria d’extraccions o logística, entre d’altres.

En l’àmbit de la medicina del treball o d’higiene industrial, comptem amb anàlisis clíniques i d’higiene industrial específiques. Tenim un important laboratori de toxicologia amb una trajectòria reconeguda i experiència en estudis d’intervenció. També oferim solucions per a projectes d’Empreses Saludables.

El nostre catàleg de proves analítiques cobreix totes les necessitats d’una clínica de fecundació in vitro (FIV); encara que el valor principal que oferim són els nostres experts genetistes especialitzats en reproducció, que fan els matching de les donants/receptores fins i tot amb altres tests de cribratge genètic, assessoren i interpreten alteracions dels cariotips.

Tenim una àmplia xarxa de centres propis a escala nacional amb un equip de professionals altament qualificat i format que pot resoldre qualsevol pregunta o consulta i realitzar extraccions, a més d’ajudar a interpretar els resultats dels pacients; tot això, en unes instal·lacions cuidades i dissenyades per a les necessitats d’un consumidor actual (wifi, fil musical, Healthy Corner, etc.).

Comptem amb una divisió pròpia d’assaigs clínics que combina la tecnologia i l’avantatge de les economies d’escala dels nostres laboratoris de referència per oferir:

  • Servei de laboratori les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana
  • Panels de seguretat i hematologia
  • Espectre analític complet
  • Genètica
  • Microbiologia i bacteriologia
  • Histopatologia i citologia

Solicita Información

Contacte