-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats

Business

Units

Disposem de serveis complets de laboratori clínic per a metges, hospitals, companyies d’assegurances, empreses 

i altres laboratoris, i donem cobertura a tots els camps de diagnòstic clínic.

¿Què fem?

No n’hi ha prou d’oferir proves diagnòstiques de la màxima qualitat i lliurar els resultats amb els millors temps de resposta. Per això tenim un model de gestió integral, un ampli equip científic especialitzat per donar suport i les eines tecnològiques necessàries per integrar sistemes informàtics.

Al llarg de la nostra llarga trajectòria hem col·laborat amb hospitals, tant públics com privats, i els oferim diferents models de col·laboració (gestió, externalització o activitat de referència). El nostre ampli catàleg de proves analítiques, juntament amb el servei integral d’anatomia patològica que oferim, permeten donar cobertura a les necessitats més exigents.

La distribució dels nostres laboratoris dona solucions ràpides i àgils, així com un tracte personal i proper, als nostres clients. La col·laboració amb centres mèdics o clíniques inclou un servei complet d’assessorament i avaluació clínica, a més de serveis addicionals d’infermeria d’extraccions o logística, entre d’altres.

En l’àmbit de la medicina del treball o d’higiene industrial, comptem amb anàlisis clíniques i d’higiene industrial específiques. Tenim un important laboratori de toxicologia amb una trajectòria reconeguda i experiència en estudis d’intervenció. També oferim solucions per a projectes d’Empreses Saludables.

El nostre catàleg de proves analítiques cobreix totes les necessitats d’una clínica de fecundació in vitro (FIV); encara que el valor principal que oferim són els nostres experts genetistes especialitzats en reproducció, que fan els matching de les donants/receptores fins i tot amb altres tests de cribratge genètic, assessoren i interpreten alteracions dels cariotips.

Tenim una àmplia xarxa de centres propis a escala nacional amb un equip de professionals altament qualificat i format que pot resoldre qualsevol pregunta o consulta i realitzar extraccions, a més d’ajudar a interpretar els resultats dels pacients; tot això, en unes instal·lacions cuidades i dissenyades per a les necessitats d’un consumidor actual (wifi, fil musical, Healthy Corner, etc.).

Comptem amb una divisió pròpia d’assaigs clínics que combina la tecnologia i l’avantatge de les economies d’escala dels nostres laboratoris de referència per oferir:

  • Servei de laboratori les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana
  • Panels de seguretat i hematologia
  • Espectre analític complet
  • Genètica
  • Microbiologia i bacteriologia
  • Histopatologia i citologia

Solicita Información

Contacte

Nota informativa sobre el ciberataque acontecido en Synlab ITALIA

El pasado 18 de Abril Synlab Italia se vio afectada por las consecuencias de un ciberataque. Como precaución y, de acuerdo con los procedimientos de seguridad de la información de Synlab, todos los sistemas en Italia fueron desactivados. Como resultado, las operaciones de Synlab en Italia se vieron suspendidas. Se estableció un equipo de trabajo con expertos internos y externos para mitigar el impacto, restaurar los sistemas y se alertó a las autoridades con quien se ha colaborado estrechamente.

Las operaciones fuera de Italia NO se vieron afectadas por este incidente.

Con fecha 30 de abril Synlab Italia ha restaurado sus operaciones y retomará los servicios a pacientes y clientes en Italia.

Synlab está comprometida en mantener los más altos estándares de seguridad e integridad.