-->Skip to main content
Cita prèvia Descarregar resultats
Tenim cura de tu

A SYNLAB oferim una gamma completa de serveis de diagnòstic mèdic per a l’usuari, per a la pràctica clínica i per al sector de la salut en general. Des dels nostres laboratoris processem cada dia més d’1,5 milions de proves els resultats de les quals proporcionen un diagnòstic precís i fiable que permet ajudar en l’elecció del tractament.

Facilitem diagnòstics ràpids, precisos i de qualitat
FOR YOU

A través de la nostra extensa xarxa de laboratoris mundial i la nostra àmplia gamma de proves, a SYNLAB som capaços d’oferir el millor servei diagnòstic en l’àmbit local en més de 40 països en 4 continents. Descobreix què podem fer des de SYNLAB per tu i per la teva salut.

FOR PROFESSIONALS

El diagnòstic de laboratori té un paper clau en la medicina actual i en la validació dels tractaments, així com en el camí cap a una medicina personalitzada. A SYNLAB donem especial importància a l’avenç en el diagnòstic com a motor impulsor del progrés mèdic. Descobreix les nostres àrees professionals.

Contacte

Advertencia sobre ciberdelincuencia

Recientemente han estado circulando ofertas de empleo fraudulentas con intenciones de suplantación de identidad (phishing), en las que se pide información personal a los solicitantes de empleo. Por favor, verifique la autenticidad de cualquier correo electrónico que reciba.

En SYNLAB, no pedimos a los solicitantes de empleo más información personal por e-mail o WhatsApp. Si se encuentra con una situación de este tipo, le rogamos que nos lo comunique (aquí) para que podamos verificar su autenticidad antes de responder.

Su seguridad y privacidad son nuestra prioridad.
¡Gracias por su atención, colaboración y confianza!El contenido que hemos preparado requiere una formación especializada para poder interpretarse.